Fokkerij

AYLA De Mars
PIK SOLO x DARLINGTON
2000 - BWP

Pedigree:

el/Ayla De Mars

Pik Solo  x Darlington (x lacapo)
Holsteiner stam 4847 
 
 
 
el/AYLA DE MARS was Internationaal Kampioene op de Veulenshow in Nijvel, Finaliste in het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem, Finaliste op het BWP Veulenkampioenschap. Zij werd Kampioene bij de 3 jarige springpaarden in Gesves en behaalde een 2° plaats voor de  Medaille van de Koning in Gesves. In Zangersheide was zij  3° in het vrijspringen.
Ayla was 3 X Provinciaal kampioene BWP Merriekeuring en Dagkampioene, werd 3 X geselecteerd voor het BWP Nationaal Merriekampioenschap en 2 X geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Paarden.
Zij behaalde diverse ereplaatsen op niveau 3 en presteerde in de Lichte Tour
Haar veulen uit First Heinrich, "French Cancan de Mars" , werd verkocht naar Australië.
 
 

Pik Solo

Zij is een dochter van Pik Solo waarvan de vader Pik Bubewas,   een fenomeen als hij met Donnerhall gekruist werd: Davignon, Don Primero , Don Schufro, Donatelli, Donnerbube, Dream of Glory, Dunt-roon.
Pik Bube kreeg een licentie in Verden in 1975 en was vice-kampioen tijdens zijn 100-daagse test in Adelheidsdorf in 1976.  Onder Herbert Rehbein won Pik Bube 11 van de 12 geavanceerde dressuur-proeven waaraan hij deelnam  in 1980. Tijdens zijn leven verwekte hij 16 goedgekeurde zonen en 28 premie merries. Zijn nakomelingen presteerden op GP dressuurniveau en Internationaal Jumping-niveau.

X

 

Haar moeder, PARLINGA VAN DE GOUDBLOMME werd verschillende malen geselecteerd voor de Nationale BWP Merriekeuring. Zij behaalde een 2de plaats bij de 3 jarige paarden in Gesves voor de  "medaille van de Koning" . Ook werd zij succesvol uitgebracht op nationaal niveau 3 met overwin-ningen in Vliermaalrood, Aalter,... . Zij won het vrijspringen in Moorsele en werd er tevens Dagkam-pioene.

 

 

 

 

 

 

 

PIK SOLO PIK BUBE I PIK KOENIG
Franka
Fortuna Marlon XX
Feldgoldperle
PARLINGA VAN DE GOUDBLOMME DARLINGTON Damenstolz
Finess
CHRISTROSE LACAPO
Heiderose