Nieuws
28 - 10 - 2018

Quaresma De Mars bezoekt zijn vader KOZINSKY VAN DE DRIES !

Op zaterdag 27/10 wipten wij even langs bij de Stal van Kozinsky van de Dries waar onze QUARESMA de Mars kon kennis maken met zijn knappe vader KOZINSKY VAN DE DRIES. Wij kijken alvast uit naar wat de toekomst brengt van deze twee knapperds !
 
QUARESMA de Mars is TE KOOP !
 
 
 
 
 
 
 
 

QUARESMA de MARS

 Kozinsky van de Dries x Pik Solo 

 

Deze knappe jonge hengst heeft alles in zich om zich verder te ontwikkelen tot een fijn sportpaard
met een sportieve toekomst en daarbij nog een superkarakter. 

Hij werd doorgelicht en alle foto's waren loepzuiver ! 

 

KOZINSKY van den Dries


Zijn vader Kozinsky ontving bij zijn goedkeuring, zowel voor BWP als Brandenburg, lovende commen-taar. Zijn meewerkend karakter en 3 hele goede gangen (in balans, bergop en met veel "go") vielen op. Op de BWP keuring 2014 werd Kozinsky verkozen tot kampioen onder de dressuurhengsten.
Vader Quaterback gaf reeds 56 goedgekeurde hengsten en is wereldwijd één van de meest gekozen vaderdieren. 
De vader van de moeder, Clavecimbel, liep Grand Prix en staat als derde beste vererver te boek met verscheidene Grand Prix nakomelingen. Zijn zoon Havidoff bewijst ook een goede vererver te zijn waarvan de merries gegeerd zijn in Nederland. 
De grootvader langs moeders kant, Variant ( Grand Prix met Anky Van Grunsven), is vooral gekend als merriemaker waaronder de moeder van de vader van Negro. Deze laatste leverde de Olympische kampioen Valegro en de hengsten Chippendale, Everdale en Netto.

 
 
 

X

el/Ayla De Mars

 

Zijn moeder el/AYLA DE MARS was Internationaal Kampioene op de Veulenshow in Nijvel, Finaliste in het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem, Finaliste op het BWP Veulenkampioenschap. Zij werd Kampioene bij de 3 jarige springpaarden in Gesves en behaalde een 2° plaats voor de  Medaille van de Koning in Gesves. In Zangersheide was zij  3° in het vrijspringen.
Ayla was 3 X Provinciaal kampioene BWP Merriekeuring en Dagkampioene, werd 3 X geselecteerd voor het BWP Nationaal Merriekampioenschap en 2 X geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Paarden.
Zij behaalde diverse ereplaatsen op niveau 3 en presteerde in de Lichte Tour
Haar veulen uit First Heinrich, "French Cancan de Mars" , werd verkocht naar Australië.

Nieuws
17 - 02 - 2020
Quaresma De Mars ( 2016 Kozinsky /d Dries x el/Ayla de Mars) wordt door zijn nieuwe eigenares vakkundig opgeleid en...

Lees meer >>

22 - 12 - 2019
Prettige feesten gewenst door Stal De Mars !   Ayla & Freya De Mars & Danica Stella 

Lees meer >>