Nieuws
21 - 04 - 2015

A new star is born Philou de Mars

Na 376 dagen is het eindelijk zover! Het lange wachten werd beloond met een prachtig hengstveulen! Deze zwarte parel kreeg de naam: Philou de mars.

Philou de mars heeft als afstamming:  Dante weltino x el / Ayla de mars

Dante Weltino heeft alle factoren van een vaderdier in zich. Zelf heeft de goed bewegende reservekampioen van de Oldenburger hengstenkeuring 2009 in Vechta zijn erelijst verder aangevuld met een kwalificatie in 2012 voor het Bundeschampionat voor vijfjarige dressuurpaarden. In hetzelfde jaar kreeg de glanzende zwarte zijn goedkeuring bij het Hannoveraner stamboek erbij.

Ook met zijn nakomelingen valt Dante Weltino op. Zijn zoon De Supreme won overtuigend het tweede Lodbergense veulenkampioenschap en viel op tijdens de elite veulenveiling in Vechta. Dante Ferro, Lodbergense Kampioen 2011, werd in Vechta voor 29.000 Euro afgeslagen. 20.000 Euro kostte de Dante Weltino-zoon Damenball.

Vader Danone I is succesvol op Inter I niveau. Drie van zijn zonen zijn goedgekeurd, waaronder de 320.000 Euro kostende Premiehengst van de Hannoveraanse keuring, Dankeschön. 
Moedersvader Welt Hit II drukt ook in 2011 zijn stempel op de WBFSH-ranglijst van de beste dressuurhengsten.
Grootmoeder Verb. Pr. St. Riconess bracht de Spring-Bundeskampioen en Badenia-winnaar Lumos (v. Lordanos) en Olympisch paard St.Pr.A. Riwera OLD (v. Welt Hit II). 
Uit de overgrootmoeder Ricarda stamt de Oldenburger kampioensmerrie St.Pr./El.St. Riconda (v. Contender). Uit de invloedrijke Richilda-stam.
Dante Weltino heeft geen vosfactor en is homozygoot voor donker in zijn vererving (geen vos)

Hierbij enkele foto's van de nieuwe ster en de vader. 

Nieuws
17 - 02 - 2020
Quaresma De Mars ( 2016 Kozinsky /d Dries x el/Ayla de Mars) wordt door zijn nieuwe eigenares vakkundig opgeleid en...

Lees meer >>

22 - 12 - 2019
Prettige feesten gewenst door Stal De Mars !   Ayla & Freya De Mars & Danica Stella 

Lees meer >>