Fokkerij

DONNA ROEMJANA De Mars
ROMANOV x BLUE HORS DON SCHUFRO
Zeebrugge - 2011 - Oldenburg

Pedigree:

 

 DONNA MARIA LUCIA 2 

ex DONNA ROEMJANA De Mars

 Romanov x Don Schufro 

  

Romanov

Zijn vader is een Rohdiamant-zoon (x Grundstein II), en was in 2002 reservewinnaar van de keuring van Oldenburg toen hij verbleef in de Deense stoeterij Blue Hors. In 2004 was hij de “beste dressuur-hengst” bij de Deense keuring Herning, in 2005 Deens kampioen van de 5-jarige dressuurpaarden, in 2008 werd hij uitgeroepen tot VTV-hengst. In 2011 werd hij Elitehengst in Denemarken en Hengst van het jaar !
Onder GLOCK-ruiter Edward Gal presteerde hij uitmuntend : in 2012 behaalde hij vijf top 3-plaatsen, o.a. in 's-Hertogenbosch (CDI4*), Rotterdam (CDI3*) en Odense (CDI-W). Deze knappe dressuur-hengst schitterde ook met Hans-Peter Minderhout op het hoogste niveau. Hij won o.a. de Grand Prix Freestyle in Aken 2013 en de Grand Prix Special in Drachten 2014.

GLOCK’s Romanov is door zijn succesvolle optredens in de topdressuursport één van de meest begeer-de vaderdieren en dekhengst in heel Europa. 

X 

Danica Stella

 

Zijn moeder werd als 5 jarige merrie aangekocht in Oldenburg en komt uit de stam van Dancier
Danica behaalde ereplaatsen in de 5 en 6 jarige Nationale Cyclus Dressuur en zij werd 2 maal geselecteerd voor de finale van de BWP Jonge Paarden.
Deze merrie werd succesvol uitgebracht op niveau 3 met ereplaatsen in Schilde , Dendermonde, Aalter, ... 
Door een blessure belandde zij uiteindelijk in de fokkerij waar zij meerdere knappe fokproducten gaf.

ROMANOV ROHDIAMANT RUBINSTEIN
ElektiaV
Rumirell Grundstein II
Ruling Action
DANICA STELLA BLUE HORS DON SCHUFRO DONNERHALL
Fiesta
Wotana Wuemmestern
Adamella