Fokkerij

FAUSTINA de Mars
FUERST FUGGER x BELISSIMO M
2012 - Oldenburg

Pedigree:

 

 FAUSTINA De Mars 

Fuerst Fugger x Bellisimo M

 

FUERST FUGGER 

Haar vader FUERST FUGGER was in 2008 een geprimeerde hengst van Westfalen (Münster-Handorf), in 2009 heeft Fürst Fugger zijn 30-daagse test in Schlieckau voortreffelijk doorstaan met een score van 8,94 in de dressuur waarmee hij als tweede eindigde hij in een veld van 40 concurrenten uit heel Europa ! In 2010 was hij Bundeschampion van de 4 jarige hengsten en in 2012  Bundeschampion van de zesjarige dressuurpaarden. Ondertussen plaatste hij zich op St Georges-niveau met Kristina Bröring-Sprehe. Fürst Fugger vestigde zich in de top van de Duitse hengsten met 159 punten en is hiermee duidelijk een zoon van zijn vader Fürst Heinrich.

X

Haar moeder Bachante De Mars is een dochter van Belissimo M : een topveilingspaard, Bundes-champion en finalist op de Wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden. Hij behaalde tevens Grand Prix overwinningen over de gehele wereld onder Hayley Beresford ! Hij behoort al jaren tot de beste dressuurverervers wat het resultaat is van de uitmuntende rijkwaliteit die hij doorgeeft. Zijn nakome-lingen vallen geregeld op in de sport, o.a. dochter Bella Rose onder Isabelle Werth.
Belissimo M gaf in 2012 al 42 goedgekeurde gekeurde hengsten in Hannover, Oldenburg, Westfalen en Oostenrijk naast tevens 80 staatspremiemerries !

 

In 2012 was Bachante De Mars Kampioene op het Open Vlaams Veulenkampioenschap voor Merrie-veulens 

FUERST FUGGER FURST HEINRICH FLORESTAN I
Dawina
Piroschka WELTMEYER
Pepieta
BACCHANTE DE MARS BELISSIMO M Beltain
Roxa
ATORIA DE MARS LITTORIO
CHRISTROSE