Fokkerij

FEMME FATALE De Mars
CARTIER VAN DE HEFFINCK x LACAPO
2005 - BWP

Pedigree:

FEMME FATALE de Mars

Cartier van de Heffinck X Lacapo

 

 

 

Cartier van de Heffinck

Haar vader, Cartier van de Heffinck is een bloedgemaakte Holsteiner met een stamboom die een verzameling is van internationaal gerenommeerde tophengsten. 
Met meer dan 30 goedgekeurde zonen en tal van internationale springpaarden is Cartier’s vader Contender één van de belangrijkste Holstein verervers . 
Langs moederszijde vinden we het bloed van internationaal befaamde hengsten Capitol en Landgraf terug. Cestion, moeder van Cartier komt uit de Holstein stam 8456. Uit deze stam zijn er verscheidene internationale toppers voortgekomen : Landwind (internationaal springen met Peter Luther), Larry la Roque (internationaal springen met Marc Eilers), Colani (WK Jonge paarden 1998 met Ulrich Kirchhoff), Picasso ( Intermediaire dressuur in USA).

X

CHRISTROSE

 

De moeder van Femme Fatale de Mars was CHRISTROSE :  niet alleen het vertrekpunt maar ook het boegbeeld van onze fokkerij . Carlos Van Eenoo trok naar Holstein en daar vond hij haar, een veulen met ruime bewegingen uit de beste springstam ter wereld: Stamm 4847, een Lacapo afstammelinge, kortom een juweel.
Onze stammerrie gaf verschillende veulens waaronder kampioenen op verschillende prijskampen en wedstrijden. Christrose zelf kende ondertussen nog een dressuurcarrière in de Lichte tour. 
 

 

CARTIER VAN DE HEFFINCK CONTENDER Calypso II
Gofine
Cestion Capitol I
Westion
CHRISTROSE LACAPO Landgraf I
Larsa
Heiderose Fantus
Nachtblume