Fokkerij

FREYA De Mars
FOR ROMANCE I x BELISSIMO M
2013 - Oldenburg

Pedigree:

 

FREYA De Mars

For Romance I x Belissimo M

 

 


FOR ROMANCE

Haar vader, FOR ROMANCE, ontving voor zijn 30-dagentest een 9,25 voor draf en rittigkeit, een 9,0 voor de galop en een 8,88 voor zijn karakter.
Haar grootvader, FÜRST ROMANCIER,  werd vierde tijdens de wereldkampioenschappen dressuur en Bundeschampionat; hij ontving eveneens de Ia-hoofdpremie dressuur.
In 2012 werd de volle zus van For Romance, FASINE, Oldenburger kampioensmerrie – wat tot nog toe eenmalig is in de geschiedenis van het Oldenburger Verband.

Langs moeders kant vindt men SIR DONNERHALL I die de status heeft van stempel-hengst : hij was reservekampioen van zijn jaargang en Nationaal kampioen, Verrichtings-kampioen en Reservekampioen op de Wereldkampioenschappen Dressuur. Hij gaf meer dan 50 goedgekeurde zonen; in de derde generatie vindt men de gekende DON SCHUFRO, Deens kampioen en team brons winnaar tijdens de Olympische Spelen van 2008.

For Romance gaat aan moederskant terug op VOLTAIRE, de Furioso II-zoon die zowel in de fokkerij als in de sport een zeer grote rol heeft gespeeld.

X

Haar moeder Bachante De Mars is een dochter van Belissimo M : een topveilingspaard, Bundes-champion en finalist op de Wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden. Hij behaalde tevens Grand Prix overwinningen over de gehele wereld onder Hayley Beresford ! Hij behoort al jaren tot de beste dressuurverervers wat het resultaat is van de uitmuntende rijkwaliteit die hij doorgeeft. Zijn nakomelingen vallen geregeld op in de sport, o.a. dochter Bella Rose onder Isabelle Werth.
Belissimo M gaf in 2012 al 42 goedgekeurde gekeurde hengsten in Hannover, Oldenburg, Westfalen en Oostenrijk naast tevens 80 staatspremiemerries ! 

In 2012 was Bachante De Mars Kampioene op het Open Vlaams Veulenkampioenschap voor Merrie-veulens 

FOR ROMANCE I Fuerst Romancier Fuerst Heinrich
Ronja
Gesina Sir Donnerhall I
Gesine
BACHANTE DE MARS BELISSIMO M Beltain
Roxa
ATORIA de Mars LITTORIO
CHRISTROSE