Fokkerij

KHADMOS De Mars
KAISER KARL x BELISSIMO M
2011 - Oldenburg

Pedigree:

KHADMOS De Mars

Kaiser Karl x Littorio

 

KAISER KARL  

Haar vader KAISER KARL was in 2005 kampioen van de Oldenburger hengstenkeuring door zijn fenomenale gangen, grote werkwilligheid en een prachtig exterieur. In 2006 was hij in Landescham-pion in Rastede, later Vize-Bundeschampion in Warendorf. Op zijn 70-dagen test werd Keizer KarL in 2009 te Schlieckau vijfde in de prestatieklasse I tussen 44 sterke deelnemers. Zijn nakomelingen ma-nifesteren zich in het dressuurveld en hij heeft als dressuurhengst 145 punten behaald waardoor hij behoort tot de top 5% van alle Duitse hengsten.

X

Zijn moeder ATORIA De Mars was een dochter van CHRISTROSE :  niet alleen het vertrekpunt maar ook het boegbeeld van onze fokkerij : een veulen met ruime bewegingen uit de beste springstam ter wereld: Stamm 4847, een Lacapo afstammelinge,  
De vader van Atoria, LITTORIO, was een goedgekeurde hengst in het Holsteiner en Oldenburg Ver-band en in het Belgische Warmbloed ; in 1995 was hij Grand Champion van het Holsteiner Verband. Zijn vader Lord is één van de meest invloedrijke hengsten in de geschiedenis van Holstein en Littorio was één van zijn laatste zonen die op de eerste plaats stond voor het leveren van dressuurpaarden met afstammelingen als Flemmingh, Gestion Lingh en Krack Z.
KAISER KARL Kaiser Frans KRACK C
Roussina
Jeanne d'Arc II Lefevre
Janda
BACHANTE DE MARS BELISSIMO M Beltain
Roxa
ATORIA DE MARS LITTORIO
CHRISTROSE