Fokkerij

QUARESMA De Mars
KOZINSKY VAN DE DRIES x PIK SOLO
Zeebrugge - 2016 - BWP

Pedigree:

 

QUARESMA de MARS

 Kozinsky van de Dries x Pik Solo 

 

Deze knappe jonge hengst heeft alles in zich om zich verder te ontwikkelen tot een fijn sportpaard
met toekomst en met een superkarakter. Hij werd doorgelicht en alle foto's waren loepzuiver ! 

 

KOZINSKY van den Dries


Zijn vader Kozinsky ontving bij zijn goedkeuring, zowel voor BWP als Brandenburg, lovende commen-taar. Zijn meewerkend karakter en 3 hele goede gangen (in balans, bergop en met veel "go") vielen op. Op de BWP keuring 2014 werd Kozinsky verkozen tot kampioen onder de dressuurhengsten.
Vader Quaterback gaf reeds 56 goedgekeurde hengsten en is wereldwijd één van de meest gekozen vaderdieren. 
De vader van de moeder, Clavecimbel, liep Grand Prix en staat als derde beste vererver te boek met verscheidene Grand Prix nakomelingen. Zijn zoon Havidoff bewijst ook een goede vererver te zijn waarvan de merries gegeerd zijn in Nederland. 
De grootvader langs moeders kant, Variant ( Grand Prix met Anky Van Grunsven), is vooral gekend als merriemaker waaronder de moeder van de vader van Negro. Deze laatste leverde de Olympische kampioen Valegro en de hengsten Chippendale, Everdale en Netto.

 
 
 

X

el/Ayla De Mars

 

Zijn moeder el/AYLA DE MARS was Internationaal Kampioene op de Veulenshow in Nijvel, Finaliste in het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem, Finaliste op het BWP Veulenkampioenschap. Zij werd Kampioene bij de 3 jarige springpaarden in Gesves en behaalde een 2° plaats voor de  Medaille van de Koning in Gesves. In Zangersheide was zij  3° in het vrijspringen.
Ayla was 3 X Provinciaal kampioene BWP Merriekeuring en Dagkampioene, werd 3 X geselecteerd voor het BWP Nationaal Merriekampioenschap en 2 X geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Paarden.
Zij behaalde diverse ereplaatsen op niveau 3 en presteerde in de Lichte Tour
Haar veulen uit First Heinrich, "French Cancan de Mars" , werd verkocht naar Australië.

 

 

 

KOZINSKY VAN DE DRIES QUATERBACK Quatermani
Passionata
Riante van de Dries Clavecimbel
Desire
AYLA DE MARS PIK SOLO PIK BUBE I
Fortuna
PARLINGA VAN DE GOUDBLOMME DARLINGTON
CHRISTROSE