Fokkerij

RAYLANA DE MARS
FOR ROMANCE I x PIK SOLO
2017 - BWP

Pedigree:

 

 

RAYLANA DE MARS 

For Romance I  X   Pik Solo

 

FOR ROMANCE I

Haar vader, FOR ROMANCE I, ontving voor zijn 30-dagentest een 9,25 voor draf en rittigkeit, een 9,0 voor de galop en een 8,88 voor zijn karakter.
Haar grootvader, FÜRST ROMANCIER,  werd vierde tijdens de wereldkampioenschappen dressuur en Bundeschampionat; hij ontving eveneens de Ia-hoofdpremie dressuur.
In 2012 werd de volle zus van For Romance, FASINE, Oldenburger kampioensmerrie – wat tot nog toe eenmalig is in de geschiedenis van het Oldenburger Verband.

Aan de kant van haar moeder, el/Ayla De Mars vindt men SIR DONNERHALL I die de status heeft van stempel-hengst : hij was reservekampioen van zijn jaargang en Nationaal kampioen, Verrichting-kampioen en Reservekampioen op de Wereldkampioenschappen Dressuur. Hij gaf meer dan 50 goed-gekeurde zonen; in de derde generatie vindt men de gekende DON SCHUFRO, Deens kampioen en team brons winnaar tijdens de Olympische Spelen van 2008.

For Romance gaat aan moederskant terug op VOLTAIRE, de Furioso II-zoon die zowel in de fokkerij als in de sport een zeer grote rol heeft gespeeld. 

X 

el/Ayla De Mars

 

Haar moeder el/AYLA DE MARS was Internationaal Kampioene op de Veulenshow in Nijvel, Finaliste in het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem, Finaliste op het BWP Veulenkampioenschap. Zij werd Kampioene bij de 3 jarige springpaarden in Gesves en behaalde een 2° plaats voor de  Medaille van de Koning in Gesves. In Zangersheide was zij  3° in het vrijspringen.
Ayla was 3 X Provinciaal kampioene BWP Merriekeuring en Dagkampioene, werd 3 X geselecteerd voor het BWP Nationaal Merriekampioenschap en 2 X geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Paarden.
Zij behaalde diverse ereplaatsen op niveau 3 en presteerde in de Lichte Tour
Haar veulen uit First Heinrich, "French Cancan de Mars" , werd verkocht naar Australië.

 

 

FOR ROMANCE I Fuerst Romancier Fuerst Heinrich
Ronja
Gesina Sir Donnerhall I
Gesine
AYLA DE MARS PIK SOLO PIK BUBE I
Fortuna
PARLINGA VAN DE GOUDBLOMME DARLINGTON
CHRISTROSE