Fokkerij

RUBICO De Mars
ROYAL JUBILEE x LITTORIO
2004 - Oldenburg

Pedigree:

 

RUBICO De Mars 

Royal Jubilee x Littorio 

 

ROYAL JUBILEE

Zijn vaer Royal Jubilee is een zoon van de Oldenburgse tophengst ROHDIAMANT die schitterde onder Lisa Wilcox en zelf een zoon was van de gekende Rubinstein. In de moederlijn vinden we nog Andiamo die teruggaat op Absatz. Kortom, een hengst met gouden bloedlijnen !

X

 ATORIA De Mars

Zijn moeder Atoria was een dochter van CHRISTROSE :  niet alleen het vertrekpunt maar ook het boegbeeld van onze fokkerij . Carlos Van Eenoo trok naar Holstein en daar vond hij haar, een veulen met ruime bewegingen uit de beste springstam ter wereld: Stamm 4847, een Lacapo afstammelinge, 
kortom een juweel. Onze stammerrie gaf verschillende veulens waaronder kampioenen op verschillen-de prijskampen en wedstrijden. Christrose zelf kende ondertussen nog een dressuurcarrière in de Lichte tour. 
De vader van Atoria, LITTORIO, was een goedgekeurde hengst in het Holsteiner en Oldenburg Ver-band en in het Belgische Warmbloed ; in 1995 was hij Grand Champion van het Holsteiner Verband. Zijn vader Lord is één van de meest invloedrijke hengsten in de geschiedenis van Holstein en Littorio was één van zijn laatste zonen die op de eerste plaats stond voor het leveren van dressuur-paarden met afstammelingen als Flemmingh, Gestion Lingh en Krack Z.

 

 

RUBICO De Mars werd geselecteerd voor het Duits Veulenkampioenschap in Lienen en dit als enige Belgische combinatie !

 

ROYAL JUBILEE ROHDIAMANT RUBINSTEIN
Elektia V
Aphrodite Andiamo
Rudira
ATORIA DE MARS LITTORIO Lord
Texas
CHRISTROSE LACAPO
Heiderose