Fokkerij

STROMAE DE MARS
Ceasar Ter Linden x Pik Solo
Zeebrugge - 2018 - BWP

Pedigree:

STROMAE DE MARS

v. Caesar ter Linden x Pik Solo

 

Op 25 mei is het langverwachte veulen uit de combinatie  Ayla de Mars x Caesar ter Linden op de wereld gekomen. Een bont hengsteveulen met een mooie aftekening en een sportieve allure : dat belooft voor de toekomst van deze jonge kerel ! Hij gaat nu door het leven als  "STROMAE de Mars".

 

Ceasar Ter Linden 

Zijn vader, Ceasar Ter Linden is "APPROVED AES Homozygous Coloured" en heeft reeds twee zonen die als “AES Stallion approved” zijn. Hij is een zoon van King die teruggaat op de alomgekende FURIOSO. Zijn moeder was een rechtstreekse afstammelinge van de dressuurhengst FERRO die met Coby Van Balen op de internationale dressuurscène verscheen.

Cindy tenslotte is een dochter van SAMBER die ook op GP niveau dressuur presteerde.

X

 

Zijn moeder el/AYLA DE MARS was Internationaal Kampioene op de Veulenshow in Nijvel, Finaliste in het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem, Finaliste op het BWP Veulenkampioenschap. Zij werd Kampioene bij de 3 jarige springpaarden in Gesves en behaalde een 2° plaats voor de  Medaille van de Koning in Gesves. In Zangersheide was zij  3° in het vrijspringen.
Ayla was 3 X Provinciaal kampioene BWP Merriekeuring en Dagkampioene, werd 3 X geselecteerd voor het BWP Nationaal Merriekampioenschap en 2 X geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Paarden.
Zij behaalde diverse ereplaatsen op niveau 3 en presteerde in de Lichte Tour
Haar veulen uit First Heinrich, "French Cancan de Mars" , werd verkocht naar Australië.

 

 

 

 

 

 

 

Ceasar Ter Linden King Purioso
Wanda
Luanne Ferro
Cindy
el/Ayla de Mars Pik Solo Pik Bube I
Fortuna
Parlinga van de Goudblomme Darlington
Christrose